Önskelista - Januari 2013

Jag suktar som vanligt efter mångt och mycket, men under Januari har jag suktat lite extra mycket efter dessa produkter. Illamasqua har släppt en ny kollektion vid namn I'mperfection och i kollektionen finner vi ett gäng läckra lack, jag vill ha lila Speckle!
 
Chanel's vårkollektion innehåller en urläcker highlighter som jag skulle kunna tänka mig att köpa, problemet är bara att mönstret är så himla fint att det nästan är synd att sätta penslarna i den.
 
Maybelline har släppt en ny mascara som heter Rocket Volume, och jag är som alltid nyfiken i en strut.
 
För 870 kr kan man få en ny urfin palett från Dior vid namn Chérie Bow Rose (Finns i två utföranden). Försöker låta bli att dreggla så mycket, men det går inte så himla bra.
 
Min hud är torr, och min Matas MUA rekommenderade Sensai by Kanebo's Fluid Finish Foundation som tydligen ska tillföra mer fukt än en vanlig foundation. Låter mycket spännande!
 
I övrigt har jag tänkt investera i en vågtång då det känns så mycket mer smidigt än en locktång till vardags. Jag har spanat in en från OBHNordica som ser bra ut. 
 
Vad suktar ni efter?

Tävling: Vinn Isadora Wonder Nail Pistacchio

Jag har en liten tävling till er! I denna tävling kan du vinna Pistacchio, ett av Isadora's nya Wonder nail lack som kom med den nya vårkollektionen Bella Vita. En lycklig vinnare får Pistacchio hemskickat!
 
För att vara med i tävlingen ska du:
1. Skriva en giltig emailadress i epostfältet, vinnaren kontaktas via mail och måste svara på vinnarmailet inom 48 timmar. Annars går vinsten vidare!
2. Berätta för mig vilken produkt du tycker att jag ska testa! Har du en favoritfoundation som du tror att jag skulle gilla, eller har du sett något nytt i sminkbutikerna som du är nyfiken på? Berätta!
 
Tävlingen är öppen för läsare med postadress i Danmark och Sverige. Tävlingen avslutas på Söndag den 3e Februari kl 13.00.

Recension: Lush Slammer Shower gel

I min årliga lush-beställning så slängde jag lite på måfå ner en Slammer Shower gel i beställningen för att jag var lite sugen på citrus just då. Slammer har en doft av citron, lime och tequila enligt Lush själva, men mest tycker jag att den doftar som såna där ljusgula citronklubbor man köpte i närmaste kiosk när man gick i mellanstadiet. Fräsch doft som känns lätt och trevlig, och som verkligen gör det lättare att vakna till om morgonen. Tvättar rent, lämnar huden trevligt mjuk och löddrar riktigt lagomt.
 
Ren njutning i duschen, och effektiv likt en käftsmäll i ansiktet när jag duschar om morgonen och egentligen bara vill fortsätta sova. 
 
Pris: 4,50 pund
Finns hos: Lush (Kan dock inte se den på den svenska hemsidan, men finns hos Lush UK).
Mitt betyg: 4/5.