Video: Aprilfavoriter 2013

 
Denna månad är jag ute i god tid, yay! Här kommer en liten video med dom produkter som jag har gillat lite extra denna månad. Det är mycket Mac men även en hel del annat, hoppas ni gillar! Mitt hår är galet och jag blir totalt sidetracked i slutet av videon, precis som det brukar vara alltså...
 
Produkter i videon:
- L'oreal Paris Color Riche Les Ombres - E3
- Mac Heroine (I samma palett finner vi: Mac Hajar Karim, Makeupstore Lime och Makeupstore Sable).
- Mac Hot Nights Blush (Temperature Rising Collection)
- Mac Mineralize Skinfinish - Lightscapade
- Soap & Glory The Righteous Butter
- Oriflame Hyperstretch Mascara
- Color Club Eternal Beauty
- Weleda Skin Food
- Mac Volcanic Ash Exfoliator (Som inte har något alls att göra med Lush Ro's Argan Body Conditioner)

NOTD - O.P.I "Anti-bleak"

 
Anti-bleak från O.P.I's Mariah Carey kollektion är en himla fin rödtonad mörk lila som skiftar lite mellan att vara mer eller mindre rödtonad beroende på ljuset. I solsken ser det nästan mörkrosa ut men inomhus är det kallare i tonen. Riktigt trevlig formula som krävde minimalt pill och två lagom tunna lager för full täckning. 
 
Lite mer höstigt tycker jag dock, men ett väldigt fint lack i överlag!

Recension: Mac Volcanic Ash Exfoliator

 
Mac's Volcanic Ash Exfoliator är en produkt som jag har velat testa ungefär hur länge som helst, och nu har Mac äntligen bestämt sig för att den ska ingå i det fasta utbudet av hudvårdsprodukter, yay! Volcanic Ash Exfoliator är precis som namnet antyder en exfolierande skrubb som kan användas till både kropp och ansikte, jag använder den dock endast till ansiktet då jag håller på att testa en annan kroppsskrubb just nu. Den har en väldigt kol-aktig doft som försvinner när man tvättar bort produkten, den är varken obehaglig eller jättegod utan helt enkelt bara okej. Om ni har testat Coalface rengöringstvål från Lush (En av mina favoriter) så påminner doften väldigt mycket om den, just an FYI!
 
Produkten i sig tycker jag skrubbar himla bra, jag känner att min hud blir ren och fin och att jag enkelt kan skrubba bort död hud utan att behöva anstränga mig så himla mycket. Det är heller inte så att man känner att man överexfolierar huden, även om den är lite grovare än vad jag normalt använder till ansiktet. I överlag så gillar jag den, lätt att använda och man kan enkelt piffa upp trött hud. 280 kr för en ansiktsskrubb kanske är lite mycket, men jag tänker att min gamla skrubb kostar 120 och där får jag 50 ml, så det är ju egentligen inte sådan en stor skillnad då man får dubbelt så mycket produkt med.. Och dryg är den också!
 
Finns hos: Mac
Pris: 280 kr
Mängd: 100 ml
Mitt betyg: 4/5, den hade gärna fått ha en annan doft och priset är lite saftigt. I övrigt helsåld.