Ny favorit: Korres Pomegranate Cleansing Mask

 
När jag var i Grekland på semester i somras passade jag på att köpa lite produkter från Korres då det är mycket billigare att köpa i Korres hemland än att köpa i Sverige eller Danmark. En av produkterna jag fick med mig hem var Pomegranate Cleansing mask som jag spontanshoppade bara för att testa något nytt, och det är jag glad för må jag säga! Under höstmånaderna mellan blir min hud minst sagt underlig, och jag brukar få riktigt oljig T-zon medans resten av ansiktet är normalt. Korres-masken är en lermask med granatäpple som är inriktad på att rensa ur och kontrollera den oljiga huden med hjälp av Zink, som sägs kunna påverka hudens fettutsöndring. Masken ska användas en gång i veckan i 10 minuter per gång, och sedan tvättas av. Jag använde en tvättsvampshandduk från Sensai och den fungerade perfekt!
 
Jag ÄLSKAR denna, för utöver att den verkligen hjälpte min T-zon och lugnade ner hudens höstutbrott så känns det som att min hud är mer jämn i tonen. Gillas! Mitt enda problem nu är att den är rätt mycket dyrare här i Skandinavien, så att betala 120 kronor när man betalat 3 euro i Grekland svider lite i min plånbok(Men för mig är den värd varenda krona). 
 
Pris: 119 kr hos Kicks/Korres och 93 kr hos Feelunique 
Mängd: 16 ml.
Finns hos: Kicks, Feelunique, Korres
Mitt betyg: 4/5, lite för dyr för millilitermängden här i norr. 

Kommentarer:

1 Ninni:

Jösses vilken prisskillnad!

Svar: Eller hur?! Tycker det är helt galet...
Anna

2 Lotta:

16 ml??? Hur många gånger räcker den till?

Svar: Jag har använt den ungefär 4 gånger och har mer än halvdelen kvar, man behöver bara ett tunnt lager så det är relativt okej med en så liten tub. Men varför är den sååååå dyr här i skandinavien?!
Anna

3 Anna:

Hittade den på ebay för 55 kr, fortfarande dubbelt så dyrt som den du hittade i grekland, men bra mycket billigare än kicks/korres/feelunique.

Länk: http://www.ebay.com/itm/Korres-Pomegranate-cleansing-mask-for-oily-to-combination-skin-16mL-0-54-Fl-Oz-/140724327650?pt=US_Skin_Care&hash=item20c3d2d4e2

Undrar om jag inte ska prova, den verkar bra och jag är på jakt efter en ny ansiktsmask.

4 Anna:

Oj, måste bara berätta, hittade den nu även på lookfantastic i 40 ml för 136 kr. Det blir ju rätt billigt per milliliter då :)

http://www.lookfantastic.com/korres-pomegranate-mask-40ml/10359512.html

MVH/Fyndjägaren

Svar: Nej då blev det ju inte alls fasligt dyrt, det är ju ett bra pris! Vad du är gullig som kikar efter priser :) Den är himla bra, funkar perfekt för min hud.
Anna

Kommentera här: