Oriflame EverLasting foundation

EverLasting från Oriflame presenterades som en foundation med lång hållbarhet (Hence the name, skulle jag tro) som är tillsatt en lätt silikonbas för att ge ett jämnare resultat.
 
För oss som är bleka är det sjukt svårt att hitta passande foundations, och jag blir alltid lite extra glad när jag hittar foundations som EverLasting, vars ljusaste nyans "Porcelain" passar mig som är likblek med rosa undertoner helt perfekt. Formulan känns lätt och "fluffig" på något sätt, men ger ändå medium täckning beroende på hur man applicerar den. På bilden nedan kan ni se hur huden ser ut utan (till vänster) och med (höger) denna foundation. Det var lite klurigt att ta bilderna från exakt samma vinkel men ni kan nog se ändå hoppas jag!
 
 
Något som irriterar mig med denna slags sminkprodukter(concealer/foundation) är när företagen väljer att tillsätta starkt doftande parfym, det blir så överväldigande om man f.ex redan har parfym på sig. Doften är på inga sätt äcklig, men den är väldigt söt och väldigt stark. Jag hade gillat den ännu mer om den hade doftat mindre
 
Jag gillar täckningen som är hög men som ändå ser väldigt naturlig ut, och hållbarheten är faktiskt väldigt imponerande.Vid detta laget vet ni ju allihop att jag bor i Danmark, ett land där det regnar nästan lika mycket som i England. Jag ställer extremt stora krav på eyeliner, foundation och mascara för annars skulle jag inte kunna gå genom en dag utan att mitt smink regnar bort från ansiktet. På mig håller denna foundation iallafall i 10 - 12 timmar, och mer behöver jag faktiskt inte. 
 
Pris: 160 kr
Finns hos: Oriflame
Mängd: 30 ml
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Frida Skoglund:

Jag gillar också denna! =)

Svar: Tycker den är himla bra, och riktigt ljus för en gångs skull. Men doften!
Anna

2 Wysteriia:

Jag älskar den där :D Skitbra budgetfoundation :) Jag reagerade inte ens på någon doft..:P

Har du testat Dr Hauschkas foundation? DÄR snackar vi doft..:I Sved i näsan..irriterande för dom har en jätteljus och bra nyans..

Svar: Jaaa! Den kan jag liksom inte alls hantera :p Jag fattar ju inte riktigt grejen med doftsatta produkter (Okej, lipgloss och läppstift funkar), blir så mkt med parfym, kräm och så parfymerad makeup :p
Anna

3 Ing-Marie:

Superljusa foundations efterlyses här också gärna i varm ton.

4 Ing-Marie:

Superljusa foundations efterlyses här också gärna i varm ton. Vad beträffar dofter, så får man låta bli parfym om man har parfymerad ansiktscreme - annars krockar väl dofterna.

Svar: Jag har inget emot parfymerade ansiktskrämer om dom försvinner från ansiktet efter ett tag, men denna är himla stark och tar liksom över. L'oreal True match ahr faktiskt himla ljusa foundations som drar åt gult. Jag kör på C1 som drar åt rosa så skulle tro att det är W1 som är motsvarigheten i varma toner!
Anna

Kommentera här: