Maybelline Color Tattoo

För ett tag sedan recenserade jag Maybelline's Color Tattoo skugga i färgen Permanent Taupe, och nu har jag ett helt gäng andra färger att visa er också. Color Tattoo's är en slags gele-kräm-formula. På mig håller dom hur bra som helst, och jag har även sprungit runt i stan under regniga dagar utan att jag upplevt större problem med hållbarheten.
Permanent Taupe(Matt), Infinite White(Skimmer och Eternal Gold (Skimmer)
On and On Bronze (Skimmer), Endless Purple (Matt) och Pink Gold (Skimmer)
 
 
Endless Purple är inte värd pengarna, den är otroligt skir och applicerar fläckigt oavsett vad jag än gör så mitt råd till er är att undvika den. Alla andra skuggor upplever jag som väldigt trevliga, dom glider verkligen på ögonlocket och hållbarheten är mycket bra! Förutom Permanent Taupe gillar jag Pink Gold som har en väldigt fin skimrande finish och On and On Bronze som är en jättefin mörkbrun vardagsskugga med underbart skimmer! Skuggorna kostar 99 kr/st och finns hos f.ex Kicks. 
 

Kommentarer:

1 Sminkhörnan:

Jag upplevde precis samma sak med den lila, knasigt att en kan vara så annorlunda. Jag trivs också jättebra med dom som bas under mina skuggor, till och med bättre än Macs Paint Pot!!!

Svar: Den är så himla knepig, den känns liksom bara så slingrig som skugga, inget pigment, satt inte där den skulle, blek i färgen. Nja!
Anna

2 Omygloss:

on and on bronze har jag varit sugen på ända sen de kom ut i usa. Kanske ska unna mig..

Svar: Jag skulle inte ångra mig iallafall, har kollat efter den i butik sen vi fick Color tattos i danmark!
Anna

3 Linda:

Jag har taupe och bronze superfina :)

Svar: Tycker också dom är himla fina :)
Anna

4 Sofie:

Jag har Taupe, Charcoal och Gold hemma och gillar alla tre riktigt mycket! Min favorit är dock Eternal Gold bara för den är så fin med Half Baked från UD Naked-paletten. Men är riktigt sugen på Pink Gold och On and On Bronze också! :D

Svar: Har fortfarande inte köpt UD paletten men jag är fortfarande galet sugen! Eternal gold är så tjusig, har använt den med lila och bruna skuggor och gillar! On and on bronze känns ju som perfekta vardagsfärgen.
Anna

Kommentera här: