Produkter till normalt/tjockt hår från Pantene

Budgetmärket Pantene har inte funnits i Sverige i många år men har återlanserat sina hårprodukter under September månad. Jag gillade inte alls dom äldre produkterna, och tyckte att många av dom var av extremt dålig kvalitet så det var med tveksam entusiasm som jag började testa dessa. 
 
Doften gillar jag extremt mycket, den påminner mig mycket om lite dyrare produkter och känns fräsch och trevlig i håret. Till mitt medellånga hår använder jag en femkrone-stor klick schampo, och tycker att det rengör mitt hår på djupet. Balsamet använder jag lika mycket av, och låter det sitta i håret i ett par minuter innan jag sköljer ut det. 
 
Mitt enda problem är hårinpackningen som jag tycker har världens dummaste förpackning. Jag tappade den från ungefär 40 centimeters höjd och locket flög upp och det var inpackning över hela duschen. Om man ska ha produkter i denna slags plastkruka föredrar jag antingen skruvlock eller ett lock som faktiskt sitter på plats. Tappa grejer gör man ju hela tiden i duschen, och ibland glider dom av badkarskanten av misstag och då är det ju inte så roligt att halva innehållet blir utdumpat. I övrigt är jag inte heller särskilt imponerad av innehållet i överlag, och föredrar hellre balsamet.
 
Mitt hår blir otroligt fluffigt och mjukt, utan att bli afro-stort eller flygigt. Jag är sjukt imponerad, och kan absolut rekommendera både schampo och balsam!
 
Pris: Ca. 35 - 55 kr/stk
Finns hos: I dagligvaruhandeln
Mitt betyg: Schampo/Balsam 5/5, inpackning 2/5. 

Kommentera här: