Maybelline Master Shape Brynpenna

I ärlighetens namn så trodde jag detta var helt vanliga brynpennor när jag kikade på dom vid första anblick och gav dom därför inte någon vidare tanke innan jag plockade upp dom för att fota och testa för ett tag sedan, men skenet bedrar!
 
Master Shape är en udda penna som jag bäst kan beskriva som en färgad brynpenna och ett fixerande vax i ett, en riktig hybrid! Mina ögonbrynshår lever som alltid sitt eget liv och det kräver att jag fixerar dom med hjälp av antingen en brynfix (Jag gillar H&M's) eller ett brynvax. Med dessa små pennor upplever jag att jag inte alls behöver det, utan att pennan i sig är nog för att håren ska sitta på plats och inte spreta ut allt för mycket under dagen. 
Dom är långt ifrån lika dryga som helt vanliga ögonbrynspennor men jag tycker att det är värt det ändå, för jag får till ett så himla fint och naturligt resultat och slipper använda två produkter för att fixa brynen på morgonen (Ju mer tid jag kan spendera i sängen desto bättre!). Pennorna finns i tre färger, ljusa Dark Blond (Se bilden nedan), mellanbruna Soft Brown och den mörkare Deep Brown.
 
Och med dom bra grejerna så kommer så även dom negativa, dessa pennor är otroligt svårvässade. Eftersom själva pennan är så himla mjuk och vaxig så faller tippen liksom av innan jag ens är färdig med att vässa. Det enda som fungerar för mig är att lägga pennorna i frysen en halvtimme innan jag vässar då dom blir hårdare. Hatkärlek, typ! Får så himla fint resultat men hade absolut föredragit en uppskruvbar penna istället. 
 
 
Pris: 89 kr.
Finns i: Tre färger.
Finns hos: Kicks, Parelle, Åhlens etc.
Mitt betyg: 3/5

Kommentarer:

1 Blowfish:

Snygga brun :)

Svar: Tack!
Anna

2 Ninni:

Både bryn och övrigt smink är vrålsnyggt!

Svar: Tack! Jag har faktiskt ett rouge på ögonlocken, underligt nog :-)
Anna

3 Linda:

Ser ju hur fint ut som helst! Väldig naturligt resultat :)

Svar: Det är precis därför jag gillar dessa, väldigt naturligt tycker jag!
Anna

Kommentera här: