L'oreal Lumi Magique Concealer Pen - Light

 
L'oreals Lumi Magique concealer är precis som kult-produkten Touche Eclat från YSL en highlightande concealerpenna som främst är till för att användas under ögonen. Jag kan inte rekommendera den till att täcka plitor eller rodnader, men det är en bra highlighting produkt!
 
Jag har haft fullt upp med jobb, skola och blogg på sista tiden och har inte fått lika mycket sömn som jag normalt får, så jag slängde mig över denna när jag fann den i min goodiebag från jobbeventet. Jag tycker att den är lika bra som Touche Eclat, funkar på samma sätt och har faktiskt nästan samma borste. Den gör att jag ser mer vaken och fräsch ut på morgonen, och håller utmärkt under dagen. Dom dagar jag känner mig lite extra oljig har jag bara pudrat lätt där jag har applicerat concealern och har på så sätt förlängt hållbarheten. 
 
Gillar! Gillar faktiskt mer än min förra favorit Touche Magique som fungerar på precis samma sätt! Tror inte denna är något för alla, men för er som gillar en ljusreflekterande concealer så kan denna vara värd att kika på. Håller även på att testa primern från samma serie.
 
 
Pris: 135 kr.
Finns hos: T.ex Kicks, Åhlens etc
Finns i: Light (Min färg), Medium och Dark
Mängd: 6 ml
Mitt betyg: 5/5, ny favvo!

Kommentarer:

1 Omygloss:

Spännande! Har varit sugen på att testa den här ett tag, blev ju inte mindre sugen nu!

Svar: Tycker den är skitbra!
Anna

2 Ann-Sofie:

Vad bra att du har hittat den här och skrivit om den. Jag fick nämligen Touche Eclat från YSL i en Glossybox och när den tar slut har jag nog inte råd att köpa en ny, men denna verkar vara ett väldigt bra andrahandsval. :-)

Svar: Touche Eclat är fab, och jag tycker absolut att denna är likvärdig! Själva hylsan påminner också mycket om den så det blir ju lite roligare när den andas lyx också utan att ha samma prislapp :)
Anna

3 Lotta:

Så den täcker mörka ringar bra?
Jag letar efter en ny concealer och den här verkar vara ett bra alternativ!

Svar: Såna här ljusreflekterande trollar på ett lite annat sätt, den täcker bra men det är just för att den är ljusreflekterande som jag tycker den funkar så bra under ögonen då den liksom reflekterar ljuset nog mycket så att man inte ser mörka partier lika mycket.
Anna

Kommentera här: