L'oreal Color Riche Quads - Neutrala

Jag har sex av åtta existerande L'oreal-paletter att visa er, så jag tänkte att vi skulle ta dom tre neutrala i ett inlägg och dom tre med knalliga pangfärger i ett annat (Annars blir det himla långt!). Dom tre neutrala paletterna jag har att visa er är E1 (Timeless Beige), E3 (Forever Bronze) och E4 (Absolute Taupe). E1 är en mycket trevlig neutral palett som med fördel kan användas till vardags medan E3 och E4 är mörkare och passar bättre till sotiga ögon som är perfekta till fest men som också kan tonas ner till vardags. Här kommer lite swatches och närbilder på paletterna, i samma ordning som på bilden ovan! Paletterna kostar 139 kr/stk.
 
E1, Närbild
 
E1, Swatches
 
E3, Närbild
 
 E3. Swatches
 
E4, Närbild
 
E4, Swatches
 
Jag ÄLSKAR E3 som är sjukt pigmenterad, med fina varma färger och en härlig metallisk glöd. Alla skuggor i E3 är lätta att jobba med och nästan lite sådär sammetslena som vissa skuggor kan vara. E1 och E4 är bägge bra neutrala paletter, men inget speciellt. E4 får plus i kanten för att den har två skuggor som är mer matta. 
 
Vilken föredrar du?

Kommentarer:

1 kerstin:

De ser ju urfina ut allihop! Du tar verkligen grymma bilder!

Svar: Tack! Är glad för att jag har hittat en setup som funkar bra för mig med foto och hela köret :) Speciellt nu när det är mörkt och trist utomhus och inget dagsljus i sikte.
Anna

2 Sleepy%20Elin:

Åh, jag bara måste skaffa mig E3! Har tittat på paletten men inte köpt den men efter att ha sett din swatch på den så måste den bli min!

Svar: Den är så fiiiiin! :)
Anna

Kommentera här: