Läckra höstnyheter från L'oreal

 
Ett pressutskick från L'oreal fullproppat med godbitar dök upp i lördags och jag blev genast otroligt sugen på att testa allting! Allt känns otroligt lyxigt med guld-detaljer på alla produkter, och ögonskuggekvartetterna känns lite udda och annorlunda med sina fina mönster(Nästan lite som mosaik!). Med i utskicket kom även höstens nagellackskollektion Le Vernis Versaille som består av 6 lack i krämformula som tar inspiration från vad L'oreal kallar för "Chic Barock". 
 
Läppprodukterna Shine Caresse är en slags hybrid mellan läppstift, läppglans och ett tint. Jag har redan hunnit testa dom, och formulan känns verkligen udda och "vattnigt" på läpparna. Jag ska testa lite mer och återvänder med ett utlåtande, men än så länge känns dom verkligen spännande.
 
 
I Le Vernis Versaille kollektionen finner vi: 217 Rose Cashmere, 114 So Chic Fox, 622 Soft Chinchilla, 116 Creamy Angora, 410 Bordeaux Escape och 621 Paris Avenues. Jag börjar testa grejerna omedelbart och recensioner och NOTD's kommer så småningom!

Kommentarer:

1 Sleepy Elin:

Testa Paris Avenues! Åh, jag vill se en NOTD med den :)

Svar: Will do! :) Det är noterat.
Anna

2 Jessica:

Å kan du snälla testa coh göra ett utlåtande på vad du tycker om eyelinern..om den är lätt att få en smokeyeye effekt med å om svampen fungerar bra till det? Om den håller en hel dag typ..? Vore jättesnällt! Vill gärna ha din åsikt! :o)

Svar: Absolut, jag är hemma större delen av veckan så jag kör med en på varje öga och lägger upp en recension så snart jag har mer kött på benen!
Anna

3 delinda:

gillar Shine Caresse och nagellacken

Svar: Shine caresse har en så himla underlig formula, men jag gillar också.
Anna

Kommentera här: