Jul/Vinter 2012 hos The Body Shop

Cranberry Joy serien
 
Igår samlades vi ett gäng på The Body Shop för att kika på dom nya jul/vinter-produkter som TBS i sedvanlig ordning släpper varje vinter. Hudvårdsserierna har som förra året doft av vanilj(Vanilla Bliss), ingefära(Ginger Sparkle) och tranbär(Cranberry Joy).
 
Tranbärsserien doftar precis som jag minns den, och ingefäran likaså. Vaniljen är också den snarlik men det känns som att den har blivit nedtonad en aning, dock med samma slags doft.
 
Vanilla Bliss och Ginger Sparkle, se dom fina presentideerna med tvål och handkräm i fin hållare
 
Decembers bästa morot?
 
TBS har även släppt sina urhärliga julkalendrar i tre prisklasser, som allihop är proppfyllda med en massa spännande produkter. Jag vill ha min egen! Tänk vad tidiga decemberdagar skulle bli lite extra roliga om man hade en sån här fin grej som morot för att man ska orka ta sig upp från sängen. 
 
Kalendrarna finns som sagt i tre utföranden, Luxury(800 kr), Deluxe(1000 kr) och Ultimate (1200 kr). Vad man får i sin kalender beror på vilken prisklass man köper, men värdet av produkterna i själva kalenden överstiger i alla fall priset man själv har betalat. 
 
Lite bubbelvatten!
 
Nya paletten Smoky Copper(295 kr) och ett inspirerande facechart
 
Några av dom sprillans nya läppglansen med inspiration och doft från dom populära hudvårdsserierna 125 kr/st
 

Det kommer recensioner på många av produkterna, jag har bland annat fått med mig en fin stor ask med ett gäng Cranberry Joy produkter som jag är allra mest sugen på att testa. Det fanns massvis av fina gåvoaskar hos TBS, så om man funderar på en bra present till en beautyjunkie så kan jag rekommendera att kika in där och botanisera bland presentaskarna.

Kommentarer:

1 Dess/Drömteori:

Luktar ingefära-serien pepparkaka som jag vill? :D

Svar: Inte lika mycket som jag gärna vill, tyvärr :p Den är väääldigt kryddig.
Anna

Kommentera här: