Adventstävlingar hos Honi!

 
Från och med på Söndag och under varje advents-söndag firar jag lite extra genom att hålla små adventstävlingar med mina favoritprodukter där man kan vinna något fint till sig själv, sin bästa kompis eller mamma. Jag hoppas att ni kommer gilla det! Tävlingarna kommer hålla i sig i en vecka, alltså från en advent till nästa. 

L'oreal Color Riche Quads - Neutrala

Jag har sex av åtta existerande L'oreal-paletter att visa er, så jag tänkte att vi skulle ta dom tre neutrala i ett inlägg och dom tre med knalliga pangfärger i ett annat (Annars blir det himla långt!). Dom tre neutrala paletterna jag har att visa er är E1 (Timeless Beige), E3 (Forever Bronze) och E4 (Absolute Taupe). E1 är en mycket trevlig neutral palett som med fördel kan användas till vardags medan E3 och E4 är mörkare och passar bättre till sotiga ögon som är perfekta till fest men som också kan tonas ner till vardags. Här kommer lite swatches och närbilder på paletterna, i samma ordning som på bilden ovan! Paletterna kostar 139 kr/stk.
 
E1, Närbild
 
E1, Swatches
 
E3, Närbild
 
 E3. Swatches
 
E4, Närbild
 
E4, Swatches
 
Jag ÄLSKAR E3 som är sjukt pigmenterad, med fina varma färger och en härlig metallisk glöd. Alla skuggor i E3 är lätta att jobba med och nästan lite sådär sammetslena som vissa skuggor kan vara. E1 och E4 är bägge bra neutrala paletter, men inget speciellt. E4 får plus i kanten för att den har två skuggor som är mer matta. 
 
Vilken föredrar du?

L'oreal Lumi Magique Concealer Pen - Light

 
L'oreals Lumi Magique concealer är precis som kult-produkten Touche Eclat från YSL en highlightande concealerpenna som främst är till för att användas under ögonen. Jag kan inte rekommendera den till att täcka plitor eller rodnader, men det är en bra highlighting produkt!
 
Jag har haft fullt upp med jobb, skola och blogg på sista tiden och har inte fått lika mycket sömn som jag normalt får, så jag slängde mig över denna när jag fann den i min goodiebag från jobbeventet. Jag tycker att den är lika bra som Touche Eclat, funkar på samma sätt och har faktiskt nästan samma borste. Den gör att jag ser mer vaken och fräsch ut på morgonen, och håller utmärkt under dagen. Dom dagar jag känner mig lite extra oljig har jag bara pudrat lätt där jag har applicerat concealern och har på så sätt förlängt hållbarheten. 
 
Gillar! Gillar faktiskt mer än min förra favorit Touche Magique som fungerar på precis samma sätt! Tror inte denna är något för alla, men för er som gillar en ljusreflekterande concealer så kan denna vara värd att kika på. Håller även på att testa primern från samma serie.
 
 
Pris: 135 kr.
Finns hos: T.ex Kicks, Åhlens etc
Finns i: Light (Min färg), Medium och Dark
Mängd: 6 ml
Mitt betyg: 5/5, ny favvo!