Triss i korall från Isadora

Förra veckan dök det ju upp ett gäng paket och jag visade som snabbast vad som var i dom allihop. I ett av paketen var det en läpptrio från Isadora's nya sommarkollektion Papagayo, och jag vet att många av er gärna ville ha en lite närmare titt på just dessa produkter så jag tänkte att jag skulle skynda på swatchandet! Kollektionen består av två färger i läppgunkskategorin, denna i korall och en annan i rosa. Den koralliga läpptrion är fantastiskt färgstark och härlig, utan att vara så in-your-face och neoniga att man inte kan ha dom till vardags. Läppstiftet är mjukt och härligt, läppglanset är välpigmenterat och läpp-pennan är så hållbar att jag hade problem med att få bort färgen från armen efter swatchen nedan.. För mer information om kollektionen samt prisuppgifter m.m kan man klicka in sig här.
Har ni tänkt att shoppa Papagayo produkter, eller har ni kanske redan gjort det?Läppstiftet Coral Glow, Läppglanset Coral Glow samt läpp-pennan Mandarine.

Kommentarer:

1 AnnaKaize:

Precis denna trio har jag också, och maken till läppenna o sitta fast har jag väl aldrig skådat. Längtar tills jag får lite mer färg i ansiktet bara, för jag tror nyansen blir ännu finare då :)

2 Honi:

AnnaKaize: Blev faktiskt väldigt förvånad för den kändes så mjuk och lättapplicerad. Sitter som berget!

3 Fanny:

Jag är sugen på alla tre!

4 Linda:

Så somriga och fina :) är lite sugen på Läppstiftet

5 Honi:

Fanny: Förståeligt!Linda: Läppstiftet är nog också det som jag gillar mest just nu, under den korta tid jag har testat grejerna. Det känns så mjukt och lent.

6 Frida (Pygmeisk):

sv: Tack, jag älskar det! Dock tvättade jag det precis och typ halva färgen försvann så den är inte alls lika intensiv längre. Blä! =(

Kommentera här: