FOTD - Hair do you do?

Idag tänkte jag egentligen bara visa mitt hår, men sminkningen får ni med på köpet (såklart!). Håret är en av mina favvo-uppsättningar, som går ut på att man trär ett av dom där tunna elastiska hårbanden runt huvudet och sedan stoppar man helt sonika in håret runt hårbandet. Noll hårspännen, noll hårspray och mitt tjocka hår håller sig på plats hela dagen. För en gångs skull kommer jag inte ihåg var sminket bestod av, men jag är hundra på att jag har E.L.F Runway Pink på läpparna matchat med grå sotning och svart kajal i överflöd!
 
Fortsatt trevlig dag, MVH en övertrött Honi som fnissar hejdlöst åt rubriken.

Kommentarer:

1 Linnea - Makeup for Dummies:

Väldigt fin frisyr, och ja, fint smink med! En sådan sminkning kan verkligen matchas med ALLT :-)

2 Glitter Sisters:

Så tjusig frisyr! /N

3 H:

Vad fin frisyr! :)

4 Linda:

Jätte fin frisyr :) och make :)

5 Omygloss:

Så himla fint :)!

6 Ninni:

Gud så fint! Hur gör du där fram? Jag ser inte gummibandet där. Superfin sotning också!

7 Honi:

Linnea: Absolut, jobb, skola, mer eyeliner och så är den festklar! :) Tack!Glitter Sisters: Tack fina!H: Tack!Linda: Tusen tack!Omygloss: Tack <3Ninni: Jag brukar bara se till att snurra håret runt bandet även där fram, så det göms så mycket det bara går. Men det är ungefär min hårfärg så det gör mycket!

8 Blowfish:

Älskar frisyren! Måste köpa mig ett sånt där hårband så jag kan testa denna :)

9 Lotta:

Jättefint! Bra tips på frisyr! Ska testa i morgon.(eller idag är det ju faktiskt, över tolv! Går snart upp)

10 kerstin:

Jättefint, både hår och smink!

11 sminkan:

Otroligt snygg frisyr! Det skulle ju inte funka med mitt långa hår, men det var väldigt tjusigt. Klipper jag mig någonsin ska jag komma ihåg det. Det ser verkligen elegant ut.

12 Lina:

Vilken snygg frisyr, och så smart! Jag tror jag måste prova! :-)

13 Honi:

Blowfish: Hojta gärna om du provar! :)Lotta: Vad roligt, berätta gärna hur det gick! :)Kerstin: Tack fina!Sminkan: Du har väldigt mycket längre än vad jag har, om jag kommer ihåg rätt? Så kan det bli lite småsvårt :/Lina: Tack! :) Prova gärna, jag älskar denna när jag inte riktigt orkar men när jag vill ha något mer spännande än en vanlig hästsvans.

14 Jessica:

Väldigt fint, både hår och make! :)

Har testat detta själv innan också, men mitt hår är tyvärr lite för långt och tjockt... :/

15 Jennie:

snyggg frisyr!! :)

16 Honi:

Jessica: Jag har OTROLIGT långt hår och det fungerade utmärkt. Om du känner att det glider ur kan det vara en bra ide med f.ex saltvattensspray eller liknande för att skapa lite textur.Jennie: Tack!

17 Diana:

kan du göra en lite mer detaljerad beskrivning eller kanske en video? Jag är inte så bra på håruppsättningar, kan knappt göra en vanlig fläta fast jag vill så hemskt gärna kunna göra den där uppsättningen :)

18 Honi:

Diana: Det kan jag absolut göra men det dröjer nog ett par dagar! :)

Kommentera här: