Önskelista - Juni 2012

Suktar gör jag ju alltid, och denna gång är det ännu ett set borstar från RealTechniques som lockar mest, tätt följt av Maybellines nya krämskuggor "Color Tattoo". China Glaze's sommarkollektion lockar också, och utöver fina Flirty Tankini som jag visar här så är jag även sugen på neongröna "I'm with the lifeguard".GOSH har ett gäng urtrevliga läppstift(Här ovan Tropical Pink), och här till semestern brukar jag skippa ögonsmink och satsa på ett färgglatt läppstift. LUSH har ett gäng jättetrevliga hårprodukter och jag är väldigt intresserad av balsamet American Cream som sägs dofta otroligt gott... Och på tal om Lush så slutar vi av med ett av L'oreals nya minilack, Lush Tangerine! Vad suktar ni lite extra mycket efter?

Kommentarer:

1 Linda:

Jag har haft ett väldigt sug efter bronzers det senaste. Så är även jag sugen på borstar sigmas extrvaganza kit är ju to die for, men 3500 känns i plånboken men sukta kan man ju alltid :) så är jag sugen på sigmas såndär brush cup verkar himla smidig, lite mer humant pris på den med :)

Svar: Jag har lite svårt för Bronzers för att jag är så blek, men jag har kikat på några av Chanels och dom är ju så så fina! Jag gllar Sigmas borstar, tycker dom håller mycket bra kvalitet!
Anna

2 Signe:

Maybelline color tattoos är underbara. Jag rekommenderar bad to the bronze och tough as taupe. Den sista är matt och supersnygg

Svar: Har varit inne och klämt lite på taupe-byttan, tycker den är finast av alla dom jag testat. Den lila verkar helt värdelös!
Anna

3 Kerstin:

l'oréallacket du visar här och dess gula kompis skulle gärna få följa med mig hem :)

Svar: Ja visst är dom fina, verkligen sommarfärger!
Anna

4 Dess - Drömteori:

Har Colour Tattoo-skuggorna kommit till sverige nu? Såg inga sist jag var ute och kikade...

Svar: Ingen aning, vi har fått dom i våra danska Matasbutiker nu iallafall så jag skulle kunna tänka mig att det är på g till Sverige också.
Anna

5 The Cat:

American cream är mitt favoritbalsam, enbart pga doften! Balsamet i sig gör inga underverk på mitt hår i alla fall, men doften, doften..

Svar: Jag har en kompis som tycker precis som du, verkar dofta mums!
Anna

Kommentera här: