Vi ses om 14 dagar!

Nu drar vi till flygplatsen för att ta flyget till Rhodos där vi kommer spendera dom kommande 14 dagarna. Bloggen kommer såklart inte att eka tom, då jag har tidsinställt ett gäng inlägg till er så att ni har något att läsa under tiden. Eftersom jag är borta och inte kommer ha så mycket tillgång till varken internet eller telefon så kommer jag inte vara så lätt att få tag på, men om det är något viktigt så är ni mer än välkomna att kontakta mig på min email honiblogg at gmail dot com . Emailen blir inte kollad varje dag men en gång då och då. Här hemma har vi hus och kattvakt, så skönt att veta att allting kommer köra på som vanligt här hemma! Jag har förresten packat ner ett gäng solkrämer som ska testas till bloggen! En tävling till er som tittar in här trots semester kommer upp om ett par dagar..
 
Vi hörs!

Önskelista - Juni 2012

Suktar gör jag ju alltid, och denna gång är det ännu ett set borstar från RealTechniques som lockar mest, tätt följt av Maybellines nya krämskuggor "Color Tattoo". China Glaze's sommarkollektion lockar också, och utöver fina Flirty Tankini som jag visar här så är jag även sugen på neongröna "I'm with the lifeguard".GOSH har ett gäng urtrevliga läppstift(Här ovan Tropical Pink), och här till semestern brukar jag skippa ögonsmink och satsa på ett färgglatt läppstift. LUSH har ett gäng jättetrevliga hårprodukter och jag är väldigt intresserad av balsamet American Cream som sägs dofta otroligt gott... Och på tal om Lush så slutar vi av med ett av L'oreals nya minilack, Lush Tangerine! Vad suktar ni lite extra mycket efter?

Det är väldigt tyst här..

Jag har min slutmunta för detta läsår idag, och veckan har därmed blivit dedikerad till plugg plugg och åter plugg. På Lördag drar vi på semester till Grekland men jag har tidsinställt ett gäng inlägg så det blir inte helt tomt ändå! Nu ska muntan klaras av.....