Wet N Wild Color Icon Eyeshadow Palette - Comfort Zone

Jag erkänner, jag har en stor förkärlek för allt som heter paletter och ögonskuggor och kunde inte hålla mig från att köpa denna. Comfort Zone kommer från Wet N Wild och innehåller 8 otroligt läckra skuggor i neutrala toner med en stor variation på ljusa och mörka toner. Paletten innehåller uteslutande skuggor med antingen hel eller halvskimrig finish, alltså inga matta skuggor.
 
Mitt stora problem med budgetskuggor brukar alltid vara att dom är otroligt smuliga, och att dom oftast har lite sämre pigmentering än lite dyrare skuggor men denna palett har inget av dessa problem. Skuggorna är otroligt trevliga att jobba med och glider på som smör. Jag är imponerad..
 
 
Pris: 89 kronor.
Finns hos: Klicka här för en lista med återförsäljare.
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Camilla:

Definer-skuggan längst ner till höger påminner ju en del om Club från MAC. Eller ser jag fel? Möjligtvis lite mera rödbrun i grundfärgen. Men ändå trevligt att se en budgetskugga som typ "dupe".

2 EkoJante:

Härliga färger. Jag blir förtjust i den gröna:)

3 Kerstin:

Den ser ju superfin ut! Vill ha!

4 Linda:

Håller med Camilla, definer skuggan längst ner till höger ser ut att vara en helt ok dupe av Mac Club. Väldigt bra budget alternativ till Club :)

5 Honi:

Camilla: Ja dom är otroligt lika, har inte Club själv men det finns en jämförelse här http://prettymaking.blogspot.com/2011/09/eyeshadow-dupe-mac-club-wet-n-wilds.htmlEkoJante: Den är väldigt fin och lättburen :) Grönt kan annars bli lite svårt att matcha.Kerstin: Den är så användbar! :)Linda: Jajjamen den är nästan identisk :) Länkar samma inlägg som jag länkade till Camilla med en jämförelse http://prettymaking.blogspot.com/2011/09/eyeshadow-dupe-mac-club-wet-n-wilds.html

6 Emilie:

Den är ju så himla snygg! Måste ta och swatcha den när jag kan ta tiden för det :P

7 Lina:

Är väldigt förtjust i min palett men har lyckats haft sönder alla skuggor utom de två definer skuggorna när jag en trött morgon råkade tappa den i golvet.

Måste köpa en ny men den är alltid slut på City Gross när jag är där....

8 Lotta:

Mycket fina användbara färger!

9 Antonija Ereiz:

Åh, sen längst ut till höger är superfin ju. Ser jag rätt om det är brun med blåskimrigt glitter i?

10 Sminkhörnan:

Håller med dig, jag äger två av dessa och jag gillar dom riktigt mycket!!!

11 Camilla:

Tack för länken! På vissa av bilderna ser ju faktiskt Wet n Wild-skuggan finare ut än Club. Eller ja, tycker jag i alla fall. Kul!

12 Marta:

Har stött på din blogg av en slump, och å vad bart den är!!! Har letat efter nån som säljer dem här wet n wild ögonskuggorna här i Sverige superlänge. Nu när jag hittade din blogg blev jag jätteglad, tack för att du lägger upp återförsäljarna! :) Har hört att det är suverän kvalité på dem här skuggorna, de finns väl i lite mörkare varianter också, lila typ, eller?

Glad alla hjärtans dag! <3

//Marta

13 Josephine:

Så snygga skuggor! :D

14 Honi:

Emilie: Åh gör det, den är så trevlig att jobba med! :)Lina: Vad trist, det finns inga andra ställen som säljer den i närheten?Antonija: Ja den är rödbrun med blågrönt skimmer, har länkat till en jämförelse med MAC Club i kommentarerna, där kan du se den lite närmare! :)Sminkhörnan: Jag är så sugen på den blå också, tror bara inte den är lika användbar som denna!Camilla: Jag tycker faktiskt WnWskuggan är finare än Club, men jag har bara swatchat club i butik så jag vet inte riktigt hur formulan är på den annars! :)Marta: Vad glad jag blir! :) Vill bara lägga upp så mycket information jag bara kan så det blir så lätt som möjligt att hitta grejerna för er som kikar in här! :) Det finns en i blått också som ser jättefin ut, bilder kan du hitta här http://honi.blogg.se/2011/october/wnw-coloricon-eyeshadow-collection.htmlJosephine: Helt underbara!

15 Anonym:

Fina nyanser!

16 Honi:

Karin: Tack :) Älskar denna palett, så användbar!

17 Jessica:

Den ser underbar ut! Har planerat att köpa den länge men aldrig tagit mig till en återförsäljar, måste ta tag i det i helgen!- Åh, tack! :)

Det är min favorit bland vardagssminkningarna! :)

18 Honi:

Jessica: Det är synd att det inte är någon av dom större sminkbutikerna som för Wet n Wild faktiskt, det är många som skippar deras produkter för att dom är svåra att få tag i tyvärr!

19 Jessica:

Jag har i alla fall hittat Wet 'n' Wild på city gross där jag bor, men vet inte riktigt om de har just den paletten, men hoppas! :) Ja, som du säger, det är synd att det inte finns i smink och skönhetsbutiker...

20 Honi:

Jessica: Nu har ju jag tur som kan köpa på jobbet (Det är lite annorlunda med Wet N Wild här i Danmark) och har allt lätt-tillgängligt. Om du behöver kan jag langa en till dig :)

Kommentera här: