L'oreal Touche Magique Concealer

Min hud brukar normalt inte ha större problem med varken finnar eller mörkare partier under ögonen men här under tentaperioden har Touche Maqique concealer från L'oreal verkligen kommit till användning. Concealern har en lätt flytande formula som har en hint av ljusreflekterande partiklar (Som är perfekt när man använder den till att täcka mörka partier under ögonen). Till att täcka större finnar eller liknande rekommenderar jag en concealer med tjockare konsistens(F.ex MUS's Trio concealer) men till just mörka ringar eller röda partier så tycker jag denna fungerar utmärkt.


Många är tveksamma till ljusreflekterande produkter då dom tror att det kommer få en till att se ut som en stor discokula men just till concealer tycker jag det fungerar bra. Istället för att vara helmatt så reflekterar concealern ljuset och ljusnar upp området och trollar bort den mörka färgen. Förpackningen har en inbyggd borste och man skruvar på ena sidan för att produkten ska komma ut ur borsten.


Både förpackningen, namnet och formulan påminner mig mycket om YSL's Touche Eclat concealer som jag både använt och gillat, fast om jag får vara ärlig så föredrar jag nog denna för den är både billigare och håller bättre på mig. Mitt enda problem är att när man använt produkten ett gäng gånger så börjar borsten bli flygig och hårstrån bryts av för att korken åker av och på i tid och o-tid, men detsamma händer ju med YSL's produkt så jag tror bara det är sånt man får räkna med. I allt en fantastisk concealer!

Pris: 125 kr.
Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
Finns i: 3 färger (Men jag vet att det ska finnas 6, tror bara inte dessa finns i norden).
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 FruVesa:

Låter som någonting man kanske borde testa innan man ev dumköper YSL variant.... =)

2 kajsa:

Hej!

skulle du kunna göra ett video inlägg? snälla! på typ en vanlig sminkning som du brukar ha ofta. Snälla Snälla Snälla!

3 Linda:

Denna måste jag nog testa. Låter som en bra grej. har köpt täckstift från apoteket några gånger, tycker denna luktar så konstigt.. Men conceler är ju främst till för att dölja utslag och mörka ringar, inte finnar. Jag har haft ganska många finnar,´brukar få såna där stora. Köpte bivax med grankåda, köpte det via ekestens naturprodukter, de säljer på bivaxsalva.se. Det funkar. Rodnader försvinner direkt, även nara. Å finnarna liksom torkar ut och försvinner. Jag brukar ta det när jag går och lägger mig. Ser jag att en finne kommer så behandlar jag den en-två dagar innan och sen försvinner den. Skitbra.

4 Honi:

FruVesa: Jag tycker dom är väldigt lika iallafall, och jag har läst ett gäng recensioner också och sett att flertalet verkar tycka samma som jag! :)



Kajsa: Det ska jag absolut prova trycka in i schemat :) Annars finns det en annan video i Tutorial-kategorin med en vardagssminkning som jag har ofta!



Linda: Jag har normalt inte större problem med finnar och rekommenderar som sagt inte denna för just finnar, men till mörka ringar absolut! Bivax med grankåda har jag aldrig ens hört talat om, det låter spännande :)

Kommentera här: