Sephora Supreme Cleansing Oil

 
 
Som jag har nämnt bazillion gånger verkar olja vara den nya hypen, och det gäller verkligen allt inom skönhetsvärlden. När jag var i grekland köpte jag på mig en rengöringsolja från Sephora, som på förpackningen lovade att den lätt och enkelt skulle ta bort all makeup utan problem och sedan rengöra ansiktet.
 
Instruktionerna var även dom väldigt lätta, ett pump skulle fördelas i ansiktet och lösa upp sminket, och sedan skulle man tvätta bort oljan som blir till en mjölkig rengöring när den kommer i kontakt med vatten. Det är här problemet startar! Oljan upplöser mitt smink utan problem, vi snakkar pandafejs deluxe efter jag har snurrat runt oljan litegrann. När jag ska tvätta bort oljan känns det som att jag bara flyttar runt oljan i ansiktet, och att absolut INGENTING upplöses och tvättas bort.
 
Flertalet gånger har jag varit tvungen att ta bort överflödet med toapapper och sen tvätta bort resten av oljan med en annan remover. Det fungerar ju inte alls i längden! Jag har testat med kallt vatten, varmt vatten, ljummet vatten, fler än en pump av oljan, mindre av oljan... Ingen skillnad. Om jag skrapade lätt med en nagel i ansiktet fick jag vit oljegegga under nageln, så illa är det. Jag vet verkligen inte vad det är jag gör fel! Jag tycker ju själv att jag är en relativt van skönhets-junkie, så detta vore inte vara ett problem.. Inget jag rekommenderar. Jag skickar denna olja vidare till min väninna och hoppas att det bara är min hud den inte alls fungerar med.
 
Finns hos: Sephora
Pris: Runt 100 lappen tror jag det var, dock ej säker
Mitt betyg: 1/5.

Kommentarer:

1 AnnaKaize:

Synd att den inte funkade.. Jag gillade verkligen "Baume Eclat" från Lancôme men den har utgått nu så jag vet inte vad jag ska använda. Typiskt. Jag gillar idén annars .)

Svar: Sensai ska tydligen ha något liknande fick jag tips om på twitter efter mitt oljemissöde! Det kanske är nåt för dig också :-)
Anna

2 Fröken Frodig:

Varm fuktig frottéhandduk? Det brukar få bort det värsta av både bra o dåliga rengöringsprodukter :)

Svar: Det funkade inte alls tyvärr, fick tvätta bort det med en annan produkt igen :-( Men tack för förslaget! Provade också med såna där platta tvättsvampar utan framgång.
Anna

3 anna:

blanda den med vatten innan du appliserar i ansiktet? så den blir mjölkig innan?

Svar: Orsaken till att den ska appliceras torr är för att lösa upp makeupen, för att sedan omvandla den till en tvätt när den kommer i kontakt med vattnet. Olja är en sjukt bra makeupremover, det är bara denna som inte alls gör det den ska. Vattnet gör att den får totalt motsatt effekt så att jag inte får bort något smink alls.. :-/ Lite trist. Så det funkar inte.
Anna

Kommentera här: