Guide till BeautyBay.com

Här kommer en liten guide med lite praktisk information om hur det går till när man shoppar från Beautybay.


Beautybay(länk)
är en brittisk hemsida som säljer massvis av spännande märken inom skönhet(Bl.a Urban Decay, Nubar, OPI etc). Eftersom Beautybay är just brittiskt och ligger i EU så är det dessutom ingen risk för tull. Jag har själv handlat härifrån flera gånger och varje gång så har det tagit ungefär en vecka innan jag har fått mitt paket, inte alls dåligt. Kundservicen har alltid varit på topp dom få gånger jag har behövt fråga om hjälp med något, det gillas! Frakten startar på 3,50£ för en vara och stiger med 50 pence varje gång du lägger till en till, tre varor kostar alltså 4,50£ i frakt.

Om man scrollar ner till botten på startsidan så finns det massor av bra information, bland annat vilka betalningsmetoder man kan använda(Enda negativa är att Paypal inte finns) och en länk till Frequently Asked Questions (Alltså ofta ställda frågor).

Här har jag klickat mig in på Urban Decays naked palett. Dom röda pilarna visar dom menyknappar man kan trycka på för lite mer information, recensioner av andra osv och dom svarta pilarna pekar på den information du gärna ska kika igenom en extra gång innan du klickar Add to bag.

Nu har jag klickat på "My Bag" uppe i högra hörnet och kommer till en sammanfattning på priser och vad jag vill köpa och antal. Har du en rabattkod så ska du sätta in den i nedre vänstra hörnet vid pilen. Välj fraktalternativet Mainland Europe! Är man nöjd nu så klickar man på "Proceed to checkout" för att utfylla sin adress osv. Efter du utfyllt din information kommer du till betalningen, men det tror jag dom flesta har koll på!

Hoppas någon blev lite klokare på Beautybay, för det är en väldigt trevlig webshopp.

Kommentarer:

1 Ninni:

Håller med, den är helt ok. Synd bara att de inte skippar frakten helt som många andra engelska shoppar.

2 Honi:

Ninni: Ja jag tycker det är lite trist men det är ju inte några överpriser dom tar (Som typ sleekmakeup som vill ha 8 pund för att skicka en liten palett, suck).

3 Nails By Desiré:

Tack för tipset! Ska genast kolla in :)

4 pjamasfrida:

Fast numera har ju faktiskt även Beautybay fri frakt till hela världen! (:

Svar: Det hade dom inte när jag skrev denna guide! ;) Men jag är glad över att dom äntligen har tagit steget, tror dom får otroligt mycket fler kunder nu.
Anna

Kommentera här: