Önskelista - September

I sedvanlig ordning har jag suktat lite extra efter några produkter, och här kommer Septembers absoluta cravings!
1. Chanels Peridot har jag ju nämnt förut men det är ju ack så snyggt. Jag borde ta mig samman och köpa det, men det är ju många slantar att lägga på ett lack.

2. NARS Orgasm rouge, kultklassiker som passar till nästan alla. Jag vill ha fina rosiga kinder och skulpterade kindben, I need this!

3. Benefit Highbeam är en highlighter som verkar ge ett urläckert glödande resultat, inte för skimrigt och inte heller för glittrigt!

4. Chanel Vitalumiere Aqua foundation är dyr, ack så dyr.. Men jag fick med mig ett prov på den och är förälskad. Färgen passade mig perfekt (BR10) även om jag är blek och grisrosa och den känns lätt och trevlig på huden.

5. Jag har ju inte varit hemma i Sverige sedan förra året, och nu har märket I love.. släppts på den svenska marknaden. Jag besöker mina hemtrakter i norr senare denna månad och tänker kika (och provsniffa lite)på deras produkter, speciellt dom som heter Vanilla & Icecream.

Kommentarer:

1 Kerstin:

Som allt som oftast skulle jag kunna kopiera din önskelista rakt av :)

2 Honi:

Kerstin: Vi har mycket samma smak har jag märkt, oftast vill jag ha allt du pratar om också! :)

3 Glitter Sisters:

Jag håller med till fullo! Fast jag har redan Orgasm. Ja, rouget då, inget annat :0) Tycker absolut att du ska skaffa dig en illa kvickt! /N

4 Ninni:

Peridot står på min lista också... många fina saker på din lista.

5 roxcat:

Jag har inte tänkt att jag vill skaffa Peridot, men jag drömde om det inatt.. Är det ett tecken från mitt undermedvetna tro?

6 Honi:

Glitter Sisters: fniss Ja det känns som att jag behöver det, ser ut som en väldigt användbar ton!Ninni: Peridot är så himla vackert, kikat på det flera gånger i matas!Roxcat: Det måste det ju vara ;) Din hjärna försöker berätta något!

7 Josephine:

Fina saker på din lista, foundationen är jag nyfiken på!

8 Elin Fagerberg:

Jag hade också kunnat kopiera den där listan :). Fullkomligt älskar NARS Orgasm!

9 Honi:

Josephine: Jag fick ett prov av tjejerna på matas, utöver det superirriterande momentet där man ska skaka den så armarna nästan går av så är den underbar! Inget för dom som vill ha mer täckning dock.Elin fagerberg: Åhh ni gör mig så sugen!

Kommentera här: