Too Faced Höst 2011


Too Faced har nu släppt sin höstkollektion vid namn Midnight in the Garden of Glamour som bland annat innehåller en ny Shadow Insurance, en Smokey Eye palett samt en hel drös annat roligt. Här kommer lite info och bilder på produkterna! Jag är supersugen på paletten samt den nya varianten av Shadow Insurance, vad gillar ni?

Alla Produkter finns hos Eleven.se, direktlänk till kollektionen finns här.


Too Faced Exotic Color Intense Eye Shadow - 195 kr

Perfect Eyes Wateproof Eyeliner - 195 kr


Shadow Insurance Lemon Drop Color Correcting- 250 kr

Size Queen Multi-Dimensional Mascara - 230 kr

Smokey Eye Shadow Collection - 350 kr

Up in Smoke, Smokin Hot, Smolder, Cloves, Nice Ash, Smoking Jacket, Firefly, White Lie & In a Flash.

Shadow Brushes Essential 3 Piece Set - 420 kr

Blender brush, Smoker brush, Smudger brush

Kommentarer:

1 Angelica:

vad fint! :D

den första bilden på sminket var finast! :)

2 roxcat:

De lila och rosa singelskuggorna känns väldigt lockande!

3 Emelie - Crazynails:

Sv: Efter ett halvår kanske är mer å vara på den säkra sidan, men trots allt ska man ju inte spara sitt smink/nagellack för alltid då det kommer bakterier och så, så det är ju bra att rensa då och då, speciellt om man har känsliga naglar :) Tänk hur mycket kemikalier det är i ett nagellack om det fortfarande är bra efter ca 5 år :oJo jag vet, tyvärr har jag testat med att hälla i nagellackborttagning flera gånger, vilket varit ett stor misstag :/

4 Honi:

Angelica: Massor av fina grejer!Roxcat: Dom lila skuggorna är jag supersugen på, speciellt Poison Orchid!

Emelie: Nej lack har inget utgångsdatum, eftersom lack innehåller dom slags ämnen dom gör så kan bakterier inte överleva. Det som gör att lack blir tjocka är att dom kemikalier som ett lack ursprungligen innehåller försvinner med tiden, och thinner tillför dom ämnena igen så att lacket blir som vanligt. :) Så det är inget man behöver oroa sig för, kemikalierna är ju precis dom samma som var i lacket när du köpte det (Om inte mindre, då dom försvinner med tiden).

5 Honi:

Emelie: Och med att dom inte har något utgångsdatum menar jag såklart att lack som blivit tjockt inte är farligt för naglarna eller kroppen, utan att formulan bara blivit sämre med tiden (Som jag skrev så försvinner vissa kemikalier). Att formulan försämras med tiden är ju en självklarhet, men det är inte farligt att använda lacken!

Kommentera här: