Min rengöringsrutin

Såhär ser min rengöringsrutin vanligen ut (När jag inte testar nya produkter vill säga). Dessa två tvålar har hängt med år efter år och jag tror inte att dom blir utbytta någongång snart. Den svarta heter Coalface och kommer från Lush, den blekgula heter Babyface och kommer även den från Lush. Jag har rätt normal blandhud som skiftar beroende på väder och vind med torra partier runt näsan och i pannan.

Coalface: Är en mycket trevlig tvål med en rätt lakritsaktig doft. Det kanske inte är så konstigt då den är gjort på Lakritsrot. Min hud känns helt fantastiskt ren när jag använder denna tvål, huden känns stram. Jag använder coalface mesta delen av tiden, förutom när jag är torr.

Babyface: Jag använder babyface när min hud känns torr och tråkig, framförallt i vintern. Jag använder den inte så ofta som min vanliga rengöring, för den är alldeles för fet och smörig för det. Jag gör ansiktet fuktigt, sedan smörjer jag in tvålen och med hjälp av ljummet vatten så smörjer jag den ordentligt in i ansiktet. Sedan torkar jag bort överflödig tvål med en handduk och låter huden torka helt. Tvålen går alltså inte att tvätta bort helt som med coalface.

Har ni provat något från Lush?

Kommentera här: